Termeni si conditii


Termeni si Conditii

Site-ul www.bebe-mic.ro este proprietatea SC KREIS DESIGN SRL inregistrata in Bucuresti , Sos. Morarilor nr. 2, sector 2 , J40/7925/2015, CUI: RO14529533. Folosirea site-ului: www.bebe-mic.ro, este permisa numai in limitele metionate in prezentul document. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

Politica de confidentialitate.

Toate informatiile furnizate de catre clientii siteului www.bebe-mic.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail. In cazul in care optati sa beneficiati de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si va creati un cont va sfatuim sa nu instrainati datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doriti sa nu mai primiti anumite informatii, sa modificati anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@bebe-mic.ro .

Cu toate acestea datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor daca soliciatarea acestora se justifica in baza legii.

bebe-mic.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Pretul si livrarea

Toate preturile afisate pe site-ul www.bebe-mic.ro sunt exprimate in RON si contin TVA 19%. Orice comanda plasata prin intermediul siteului www.bebe-mic.ro , telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail office@bebe-mic.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in viguare.

Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor de pe site-ul www.bebe-mic.ro se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat rapid Urgent Courier sau FanCourier.
 
Daca produsul comandat depaseste valoarea de 500 lei transportul este gratuit.

Daca produsul comandat este sub valoarea de 500 lei pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma calculata in functie de greutatea produsuilui si valoarea de rambursare. Astfel, dvs. ca si client veti sti exact cat veti plati pentru comanda efectuata.

Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat,chiar daca valoarea comezii este peste 500 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda.

Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-72 de ore de la confirmare comenzii.

Exceptie de la aceste termene fac produsele personalizate care sunt confectionate special pentru dvs. si unde termenul de livrarea se poate prelungi pana la 2 zile in functie de numarul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veti primi de la consultanul nostru de vanzari in momentul in care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09°°-18°°. In cazuri exceptionale se pot face livrari si sambata. Daca in acest interval orar stiti ca nu va fi nimeni la resedinta d-voastra, va rugam sa indicati ca adresa de livrarea adresa unde puteti fi gasit/-a in acest interval orar  pentru a evita intarzierea livrarii sau chiar nelivrarea.

Daca, in interval de 15 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.

In cazuri exceptionale in care un produs desi figureaza pe site ca fiind pe stoc nu mai este, veti fi informat telefonic de perioada in care respectivul produs va fi disponibil. La cererea clientului, comenzile pentru produse indisponibile pot fi pastrate si livrate in momentul in care reintra produsele pe stoc. Daca in termen de o luna de la plasarea comenzii produsul nu revine pe stoc, comanda respectiva se anuleaza automat.

Politica de returnare

Conform legislatiei din Romania in vigoare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara invocarea vreunui motiv.

Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:

Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului

Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.

Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare

Costurile de transport vor fi suportate de client.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, pentru a stabilii detaliile de returnare.

Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 de zile de la receptionarea returului.

Legislatia in vigoare legata de aceste aspecte o gasiti aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59 si aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61 .

Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon: 0728.089.510, 0735.300.222 sau la adresa de e-mail office@bebe-mic.ro

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bebe-mic.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:

Toate mesajele pe care le veti primi de la www.bebe-mic.ro sunt ca urmare a abonarii d-voastra la newsletter si intreg continutul mesajului este proprietatea www.bebe-mic.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si siteul. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar d-voastra aveti oricand posibiliatatea de a va dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.

Trimiterea de catre abonatii la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la bebe-mic.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la bebe-mic.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic.

Functionarea siteului

Dat fiind faptul ca siteul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata bebe-mic.ro nu raspunde de continutul sau natura siteurilor la care se ajunge prin legaturi de pe siteul www.bebe-mic.ro.

Comentariile utilizatorilor pe bebe-mic.ro

Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.

bebe-mic.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.

bebe-mic.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre bebe-mic.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

Raspunderi  asumate

bebe-mic.ro nu este responsabila de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.

bebe-mic.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.

bebe-mic.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul siteului.

Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. bebe-mic.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia considerand ca ambalarea este corespunzatoare.

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client iar acesta il accepta ca atare se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosii produsul respectiv.Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele iar julirea sau muradrirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.

Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.

Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.

In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoarea a produselor, bebe-mic.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.

bebe-mic.ro nu raspunde de mailurile si continutul acestora pe care utilizatorii siteului le trimit catre terte persoane folosindu-se de facilitatile oferite de acest site (ex. recomanda unui prieten etc)

Garantii

Atata timp cat produsele comercializate implica un anumit mecanism de functionare ele vor fi insotite de garantia oferita de producatorul/importatorul respectivului produs in conformitate cu legislatia din Romania. Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs va trebui sa returnati toate actele care au insotit respectivul produs impreuna cu toate acesoriile sale.

Dispozitii finale

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.

Magazinul online www.bebe-mic.ro este proprietatea:

    SC KREIS DESIGN SRL
    Romania, Oras Bucuresti , Sector 2
    CUI: RO14529533
    Nr.Reg.Com: J40/7925/2015
    IBAN: RO78 BTRL 0440 1202 8340 03XX
    Banca  Transilvania- Obor

Informatii utile
Producator

Magazin copii: carucioare copii, scaune auto copii, patuturi copii si accesorii copii

SC Kreis Design S.R.L.
Magazin online pentru copii si bebelusi

J40/7925/2015
Soseaua Morarilor nr.2,
Bucuresti, Sectorul 2, 022452, Romania
Contact rapid 0728.089.510
 
Bine ati venit pe site-ul www.bebe-mic.ro. Va dorim cumparaturi placute! Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.
 
Suport online sau suna la 0728.089.510
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online |
PriceWatcher.ro