Livrarea produselor

Modalitati de livrare
Comanda minima  pentru livrare - 200 lei.
Livrarea produselor de pe site-ul bebe-mic.ro se face utilizand serviciile de curierat rapid
Daca produsul comandat depaseste valoarea de 500 lei transportul este gratuit.
Daca produsul comandat este sub valoarea de 500 lei pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma calculata in functie de greutatea produsuilui si valoarea de rambursare. Astfel, d-voastra ca si client veti sti exact cat veti plati pentru comanda efectuata.
Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat,chiar daca valoarea comezii este peste 500 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda.
Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-72 de ore de la confirmare comenzii.
Exceptie de la aceste termene fac produsele personalizate care sunt confectionate special pentru d-voastra si unde termenul de livrarea se poate prelungii pana la 2 zile in functie de numarul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veti primii de la consultanul nostru de vanzari in momentul in care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.
Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Vineri intre orele: 09°°-17°° , Sambata 09°°-14°°.
Daca, in interval de 14 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.
Politica de returnare
Conform legislatiei din Romania in vigoare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile calendaristice. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara  invocarea vreunui motiv.
Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:
    Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
    Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura
    Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare
    Costurile de transport vor fi suportate de client.
In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabilii detalile de returnare.
Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare.
Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 de zile de la receptionarea returului.
Atentie ! - GARANTIILE PRODUSELOR SUNT VALABILE NUMAI PE TERITORIUL
ROMANIEI.

Legislatia in vigoare legata de aceste aspecte o gasiti aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59 si aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61 .
Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon 0728.089.510, 0745108857 sau la adresa de e-mail contact@bebe-mic.ro

Informatii utile
Producator

Magazin copii: carucioare copii, scaune auto copii, patuturi copii si accesorii copii

SC Kreis Design S.R.L.
Magazin online pentru copii si bebelusi

J40/7925/2015
Soseaua Morarilor nr.2,
Bucuresti, Sectorul 2, 022452, Romania
Contact rapid 0728.089.510
 
Bine ati venit pe site-ul www.bebe-mic.ro. Va dorim cumparaturi placute! Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.
 
Suport online sau suna la 0728.089.510
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online |
PriceWatcher.ro