Despre noi

Dupa  multi ani de experiența în domeniul comercializarii produselor pentru copii, am decis să venim in intampinarea tinerilor parinti si rudelor copiilor cu un  proiect nou, acesta fiind lansarea magazinul bebe-mic.

Bebe-mic, s-a nascut in anut 2008.

Motivul pentru care am lansat  magazinul bebe-mic, a fost acela de a  va oferi din experienta noastră în căutarea, selectarea  și distribuirea de produse pentru îngrijirea si crestere a copiilor.

Experiența noastră îndelungată în mediile internaționale, curiozitatea noastră pentru propunerile cele mai inovatoare si experienta noastra de parinti, ne-au permis  sa alegem cele mai bune și cele mai interesante produse de pe piață, cu scopul de a ajuta concret părinții în această sarcină delicată de a alege tot ceea ce este mai bun pentru copilul lor.

Suntem deosebit de atenți la siguranța și fiabilitatea produselor, fără a neglija atenția la detalii și la tendințele modei.

Noi  urmărim  îndeaproape fiecare produs,  prin fiecare etapă, de la lansarea sa pe piata la eforturile de marketing si suport de vanzare in magazinele destinate bebelusilor si copiilor.

Cautam in toata lumea produse de calitate si dezvoltam campanii de vanzari la preturi foarte avantajoase.

Pentru a comanda un produs este necesara inregistrarea la bebe-mic.

De ce sa alegeti www.bebe-mic.ro ?

Deoarece veti avea:

-          Garantii intre 6luni si 24luni la produse,

-          Oferim produse sigure si de calitate,

-          Acordam drept de retur in 14 zile de la primirea produsului,

-          Transport gratuit pentru comenzile peste 500ron oriunde in  tara,

-          Rapiditate in livrari si asistenta tehnica pentru montajul produselor,

-          Service

Suntem preocupati sa contribuim la cresterea si dezvoltarea copilului dvs.cu produse de calitate, sigure si care vin in beneficial micutilor prin: confort, calitate si siguranta.

Sunteti asteptati  in permanenta cu : noutati, promotii, preturi speciale( de Paste, ziua copilului, Mos Nicolae, Craciun, Blackfriday, la targuri si expozitii) si vouchere de cumparaturi.

Suntem alaturi de parinti in mediul on-line prin magazinul: bebe-mic.ro

Ne gasiti pe pagina noastra de facebook : https://www.facebook.com/pages/bebe-micro

Participarea  la  expozitii anuale, dedicate copiilor si viitorilor parinti, la care parintii sunt informati de ultimile solutii inovatoare pentru toate etapele de crestere ale copilului.

Efectuarea de seminarii dedicate parintilor unde au fost oferite diverse premii, tuturor celor care au participat.

SIGURANTA si CALITATEA sunt  atributele de baza ale sitului: www.bebe-mic.ro.

In ceea ce priveste SIGURANTA, toate produsele comercializate sunt in concordanta cu ultimele standarde EN (referitoare la: carucioare, scaune auto, paturi, scaune de luat masa, saltele, accesorii, jucarii) si omologari in conformitate ECE R44/04 (referitoare la scaunele auto si inaltatoare auto). 

FILOZOFIA:

Motto-ul nostru este acela de a servi clientii cu produse care au calitate de top si a le oferi servicii unice. Acordam atentie mediului inconjurator iar produsele comercializate sunt in concordanta cu principiile ecologice referitoare la mediu.

Pentru o viata mai sigura, alegeti bebe-mic!

 

Informatii utile
Producator

Magazin copii: carucioare copii, scaune auto copii, patuturi copii si accesorii copii

SC Kreis Design S.R.L.
Magazin online pentru copii si bebelusi

J40/7925/2015
Soseaua Morarilor nr.2,
Bucuresti, Sectorul 2, 022452, Romania
Contact rapid 0728.089.510
 
Bine ati venit pe site-ul www.bebe-mic.ro. Va dorim cumparaturi placute! Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.
 
Suport online sau suna la 0728.089.510
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online |
PriceWatcher.ro